Кухонний рушник – це незамінна річ для кожної господині. Воно виконує безліч завдань і завжди у роботі. Відповідно, часто брудниться, а стійкі плями виводяться не так вже й легко.

Буває, одного прання достатньо, щоб повернути рушнику свіжий та презентабельний вигляд, але найчастіше машинка не справляється із сильними плямами. Всього один лайфхак здатний врятувати ситуацію і позбавить від покупки нового рушника.

Кухонний рушник, фото jkuhnya

Як відіпрати кухонні рушники в мікрохвильовій печі

Це просто диво-метод, про який має знати кожна господиня. Він видалить навіть старі, жирні плями.

Для початку потрібно набрати в невелику миску теплу воду та ненадовго замочити рушники. Другий етап – достати з води та гарненько натерти тканину господарським милом. Після того помістіть рушники у звичайний поліетиленовий пакет, головне не еко, так як він може розплавитися. Відправте в мікрохвильову піч на 1,5 хвилини в мікрохвильову піч.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Показати ще

Не варто відразу закривати дверцята, дайте рушникам ще трохи "розкиснути" і охолонути декілька хвилин. І завершальний етап - просто сполосніть тканину в чистій воді та насолоджуйтесь чистотою, без плям та розводів.

Кухонний рушник, фото prokuhnya

Раніше ми писали про те, як продовжити "життя" новорічної ялинки, щоб вона не обсипалася за тиждень: кілька простих правил

Як повідомляв Знай.ua, кишкові інфекції та онкологія стравоходу: яку воду категорично заборонено пити, існує всього два види.

Також портал Знай.ua писав, що робите тільки гірше: ніколи навіть не намагайтеся зігрітися цими способами