Макіяж дуже важливий у житті багатьох жінок. Він здатний підкреслити переваги, приховати недоліки. Але неправильно підібрані відтінки можуть додати пару-трійку років, а також зіпсувати враження від усього образу в цілому.

Візажисти відзначають, що потрібно враховувати підтон шкіри обличчя, обираючи відтінок помади, адже нафарбовані губи - одна з важливих складових макіяжу, так що нехтувати правилами не варто.

Жіночий макіяж, фото psychologies

Виділяють два типи підтону шкіри: теплий та холодний.

Жінкам із теплим підтоном підходять золоті прикраси, а засмага швидко лягає. Це володарки коричневого, горіхового або бурштинового кольору очей з подібними відтінками волосся. Таким типажам не рекомендується обирати холодні чи нюдові помади, краще підійдуть помірно темні відтінки.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Помади, фото vokrugsveta

Холодний підтон - це срібні прикраси та швидке згоряння на сонці. Найчастіше у таких людей світле чи чорне волосся, а очі – блакитні, сірі чи зелені. Візажисты не радять фарбуватися надто екстремальними кольорами помади. Замість дуже світлих чи темних, краще обрати сливові, ягідні чи натурально-рожеві відтінки.

Макіяж, фото marieclaire

Також при виборі нової помади потрібно враховувати свій вік, тому що деякі кольори помади можуть виглядати безглуздо на юних чи зрілих жінках. Щоб омолодити обличчя, слід віддати перевагу спокійнішим відтінкам.

Нагадаємо, маленька, але дуже корисна хитрість: навіщо господині додають оцет при приготуванні борщу

Раніше ми писали про те, що італійці не пробачать: чому не можна ламати чи різати спагетті перед приготуванням

Як повідомляв Знай.ua, більше ніяких "хімозних" освіжувачів повітря: як за пару хвилин зробити натуральний ароматизатор для будинку