Стало відомо про те, чому в зимову пору року категорично забороняється включати кондиціонер. Стосується також обдувного лобового скла.

Багато експертів зазначають, що взимку потрібно періодично включати кондиціонер в автомобілі, щоб не накопичувалася волога і не густіла олія, проте є й зовсім інші точки зору.

Ряд фахівців зовсім не радять включати кондиціонер, щоб розморозити лобове скло і позбавитися ефекту запітніння, і на це є кілька об'єктивних причин.

Водії. Фото: Youtube

Варто пам'ятати, що у повітряну систему фреон надходить у рідкому стані, і лише потім перетворюється на газ. При цьому він відбирає тепло в повітря, яке потім потрапляє в саму вентиляцію.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще

Якщо зовсім просто висловитися, то перетворення рідкого фреону в газ може просто не вистачити тепла, і цим ламається кондиціонер та інші елементи транспортного засобу.

Машини, скріншот: Youtube

При легкому морозі на вулиці можна використовувати кнопки А/С, щоб розтопити вікна або підсушити салон, проте встановлювати підтримку заданої температури в жодному разі не потрібно від гріха подалі.

Це все допоможе вам зберегти всі елементи автомобіля в цілості та безпеці.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв індексацію під питанням? Українцям розповіли, які складнощі можуть виникнути із пенсіями у 2023 році.

Також наш портал інформував, із платіжками за комуналку доведеться справлятися самостійно: чому не всі українці отримають субсидію у 2023 році .

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що у 2023 році роботодавці перестануть звертати увагу на професійні навички співробітників: кому пощастить працевлаштуватися .