Якщо на кухні гора брудного посуду, а вдома закінчився миючий засіб, можна цілком впоратися і без нього. Деякі натуральні засоби, які знайдуться в кожному будинку, допоможуть вимити посуд не гірше, ніж миючі засоби і впораються навіть у холодній воді.

Існує багато способів замінити магазинний миючий засіб, але пропонуємо вам три компоненти, які знайдуться практично в кожному будинку.

Миття посуду. Фото: скрін youtube

Господарське мило

Можна використовувати для миття посуду і ефективно справиться з цим завданням. Наносити господарське мило можна втративши про нього губку або є варіант придбати його в рідкій формі. Після миття слід ретельно полоскати посуд, але навіть якщо переглянути, то мило не настільки агресивне, ніж миючі засоби.

Сода

Безпечний та ефективний засіб, який підходить для миття навіть дитячого посуду, адже повністю змивається водою. Сода ефективна навіть проти стійких забруднень, але не підходить для посуду з антипригарним покриттям, адже може подряпати його.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Сода. Скріншот з відео YouTube

Гірчичний порошок

Діє так само як і сода, але може використовуватися і для миття чутливих до подряпин поверхонь. Якщо потрібно впоратися зі стійким забрудненням, цей засіб можна посилити, змішавши з оцтом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як позбутися неприємного запаху з пральної машини: не потрібно ні зусиль, ні дорогої хімії.

Також наш портал інформував, як відмити пожовклий пластикове підвіконня: буде, ніби тільки з магазину.

Крім того, ми писали, як відмити кухонну стільницю і усунути неприємні запахи: знадобиться лише два інгредієнти.