Зараз більшість людей віддають перевагу рідкому милу, але звичайне теж знайдеться вдома у кожного. Одні викидають старі брусочки, одні складають із думками "а раптом знадобиться". Дійстно, йому можна знайти дуже корисне застосування.

Не поспішайте викидати використані брусочки мила, тому що вони принесуть багато користі на городі. Не обов'язково використати старе, можна взяти й нове.

Мило, скріншот: YouTube

Умілі господині, що мають свою городню ділянку, однозначно зацікавляться цим лайфхаком. Простий брусок мила відлякає всіх шкідників, які можуть нашкодити врожаю, але самі овочі та ґрунт ніяк не постраждають, про це можна не переживати.

Інструкція дуже проста: необхідно по периметру городньої ділянки розкласти шматочки мила і злегка прикопати в ґрунт. Дощі посилять ефект нашого помічника.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Робота на городі, скріншот з відео

Щоб було зручніше, залишки мила можна зберігати у капронових колготках. При цьому змочувати їх у воді, а потім поливати рослини на городі. Якщо у вас немає залишків, придбайте тверде мило, натріть його та посипайте на ґрунт. Загалом мило дуже корисне в побуті.

Мило, скріншот: YouTube

Раніше ми писали про те, що свічка не знадобиться: 7 способів висвітлити приміщення при вимкненні електрики

Як повідомляв Знай.ua, буде прати речі ідеально: що потрібно робити з пральною машинкою, щоб вона працювала ефективно

Також портал Знай.ua писав, як позбутися печії, якщо під рукою немає ліків: ефективні методи, які допоможуть забути про дискомфорт