Для всіх наших читачів, які вже повною мірою готуються до нового дачного сезону - прибирають у дворі, копають рідко і запасаються розсадою, є дуже крутий лайфхак. Справа в тому, що раніше ми розповідали, як зробити добриво з бананових шкурок, це ми всі пам'ятаємо, проте є менш екзотичний продукт – це хліб.

Якщо ви випадково виявили, що запас сухарів вже зіпсований, то не поспішайте його викидати на смітник, з нього можна зробити поживне для розсади добрива.

Про це розповів один із блогерів, який публікує свої дачні лайфхаки у мережі YouTube.

Розсада, скріншот: YouTube

Насправді хлібець творить дива з ґрунтом, роблячи його повітряним і пухким, у такій землі саджанці зростатимуть не щодня, а щогодини. Необхідно тільки точно розуміти, що для цього способу можна використовувати свіжий хліб і сухарі. Але ми розуміємо, що насправді буде дешевше.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Сухарі, скріншот: YouTube

Як приготувати добриво з хліба

Вважаємо складові із пропорції на відро в 5 літрів води. Для цього необхідно 300 грамів білого хліба, або сухарів. З'єднуємо хліб і воду, залишаємо на просочення. Чекати потрібно рівно тиждень. Після 7 днів очікування, розливаємо воду по ємностях і поливаємо ґрунт, щоб просочити його корисними елементами.

Нагадаємо, проста жіноча дрібниця очистить лобове скло машини: автомобілісти впізнали лайфхак на мільйон.

Раніше повідомлялося, прощайте, ненависні затяжки: цей лайфхак посилює міцність капронових колготок – більше не порвуться.

Також, покупні яблука обробляються речовиною, що не змивається водою: що потрібно зробити перед споживанням.