Іноді виникає питання, а який термін придатності у звичайних речей. Скільки може вам прослужити улюблена подушка, улюблені кросівки, або нижню білизну.

Все це, як виявилося, також має свій певний термін придатності, після якого слід замінити ці речі на нові. Зараз поговоримо про те, що це, і скільки вони прослужать.

Ось, наприклад, подушки можуть прослужити у вас вдома до трьох років, після чого їх необхідно замінити. І справа не тільки у зносі, а й у тому, що там може завестися пиловий кліщ.

Подушки для сну https://www.pexels.com/ru-ru/

Домашні капці найкраще міняти раз на півроку, тому що вони можуть бути переносником грибка. Якщо матеріал дозволяє, то їх можна прати, і тоді термін придатності збільшується солідно.

Популярні новини зараз

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Губки лише кілька тижнів, а ось мочалка півроку. На ній також може утворитися грибок або пліснява, тому краще не ризикувати.

Рушники слід міняти раз на 1-3 роки, тому що з часом вони просто перестають поглинати воду, і користі від них не особливо.

зубна щітка, фото Pxhere

Зубна щітка має бути в будинку лише три місяці, адже потім там стираються щетинки, та й довше просто не гігієнічно.

Гребінець всього рік, парфуми від року до трьох. Щодо дитячих речей. Соски з латексу потрібно міняти якнайчастіше, спостерігаючи за їх станом, а ось автокрісло може прослужити близько десяти років.

Дитяче автокрісло, АвтоСвіт

Жіночий бюстгальтер можна носити кілька років, але фахівці стверджують, що затягувати і чекати чергової його річниці не варто.

кросівки Nike

Кросівки мають свій пробіг - 500 кілометрів. Цього приблизно вистачає на рік, після чого їхня амортизація ослабне, і страждати в першу чергу будуть ваші суглоби.

Нагадаємо, що слідів солодкого "злочину" не залишиться: як вивести старі плями від шоколаду – ефективні методи.

Раніше ми повідомляли, що господиням на замітку: як позбутися молі у будинку.