Відмити посуд від тіста, особливо засохлого, можна досить швидко і легко, якщо знати простий кухонний лайфгак. Що потрібно зробити для спрощення завдання, пише портал useti.

Відтерти тісто, що засохло, від будь-якої ємності або столового приладу - завдання, яке може перетворитися на справжні страждання. Може здатися, що посуд простіше викинути і купити новий, але не поспішайте зневірятися. Всього один простий лайфгак допоможе заощадити сили, час та нерви.

Замішування тіста, кадр з відео

Досвідчені господині радять залити брудний посуд теплою водою і трохи почекати, щоб залишки тесту розмокли та не були "приклеєні" до поверхні. Чекати найкраще 30 хвилин, але іноді вистачає і 10, залежно від ступеня забруднення.

Замішування тіста, кадр з відео

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Залишки тесту найкраще починати прибирати за допомогою віночка і лише наприкінці використовувати губку. Ще один плюс такого методу в тому, що жодних проблем із забрудненням губки не буде і її не доведеться чистити від тіста.

Якщо під час приготування в тісті забруднився одяг, то розібратися з проблемою можна замочивши річ у холодній воді приблизно на 10-20 хвилин. Після цього акуратно потерти пляму за допомогою губки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, мучитися більше не доведеться: як наточити ножиці за лічені секунди, найпростіший трюк.

Також наш портал інформував, вдвічі швидше: спосіб, який відчутно заощадить час при прасуванні речей.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як до блиску відмити плитку без покупної хімії: рецепт із бабусиного блокнота.