Вченими доведено, що практично щоночі ми бачимо сни, щоправда не завжди їх запам'ятовуємо.

Завдяки сновидінням з'явилося безліч роздумів та "викриттів" такої функції нашого мозку. Одна з них – тлумачення знову. Серед різних сновидінь яскраво виділяються поява в них померлих родичів і різні сонники по-різному це трактують. То чого хочуть наші родичі від нас? І чи хочуть вони взагалі його? Щоправда, якщо вони нас звуть, то скоро ми можемо померти? У всьому цьому розглянемо нашим читачам прямо зараз.

Душа людини, кадр з фільму "Між небом та землею"

Чому сняться померлі родичі

Для багатьох із нас, які втратили близьких людей, сни про них є джерелом як радості і теплих спогадів, так і нерозуміння, і занепокоєння. У цих снах померлі родичі можуть приходити в різних образах та обстановках, викликаючи у нас різні емоції.

Езотерики та віруючі вважають, що такі сновидіння мають глибокий зміст і несуть у собі важливі послання. Вони стверджують, що душі близьких, що пішли, можуть використовувати сни як засіб зв'язку з нами, живими. Чому б їм це не робити? Адже в нашому серці продовжує жити тепле почуття до цих людей, навіть після їхнього виходу з цього світу. Цей неймовірний зв'язок може бути способом передати живим свою увагу та турботу.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Сон, людина, що спить. Фото: Знай.ua

Навіщо духи покійних приходять уві сні і як зрозуміти, що вони хочуть сказати

Сни про померлих родичів можуть приходити з різними цілями. У них можна побачити посмішку і умиротворення — це може бути ознакою того, що він знайшов своє місце в потойбічному світі і почувається добре. Такі сни можуть служити зціленню душі живої людини, втішаючи її та підтримуючи у важкі моменти. Однак бувають і більш тривожні сновидіння, де померлий родич виглядає втомленим, потребує допомоги або навіть страждає. Це може бути знайоме, що душі покійного необхідні ваші допомога та увага. Езотерики вважають, що якщо не відреагувати на такі сни, то в житті можуть настати біди та труднощі.

знаки зодіаку з душею ангела

Що робити, якщо сняться покійні

Щоб допомогти душі родича, можна провести скромні поминки. На них не слід влаштовувати бенкет з алкоголем і розкішною їжею. Зберіться в затишному колі, поділіться спогадами про те, якою була людина, і вимовте добрі слова на його честь. Помістіть свічки та фотографії померлого родича, наче він перебуває з вами у цей момент.

Якщо ви є віруючою людиною, то можна відвідати храм і помолитися за упокій душі. Попросіть служителів церкви про поминальну службу, і вони протягом сорока днів вимовлятимуть молитви про спасіння душі вашого родича.

Нагадаємо, що весілля, премія та хвороби: як дізнатися майбутнє щодо голубів на своєму підвіконні - народні прикмети.

Раніше ми повідомляли про народні прикмети та повір'я на всі дні тижня – благополуччя прилетить і не відстане.