Правильне харчування, фізичне навантаження - незамінні складові схуднення.

Важливе правило схуднення: витрачати калорій потрібно більше, ніж споживати. Однак, для цього потрібно прискорити процес метаболізму. Існує декілька звичок, які розженуть метаболізм і при цьому будуть займати мало часу.

Звички, що розганяють метаболізм

Інтенсивні тренування

Займатися інтенсивно спортом необхідно зранку, але заняття повинно бути недовгим. Це можуть бути стрибки на скакалці в швидкому темпі кілька хвилин. Результат можна буде помітити вже через тиждень таких занять.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Скакалка, фото Pxhere

Зарядка

Сидячий спосіб життя не про користь. Сидіти кілька годин без перерв на роботі сповільнює метаболізм, тому обов'язковим елементом такої роботи повинна бути зарядка. Бажано хоча б через кожну годину виконувати нескладні вправи та пройтися в сусідню кімнату, кабінет.

Вправи при болю в спині. Фото: Youtube

Зелений чай та кава

Ці два напої здатні прискорювати метаболізм через кофеїн, який міститься в їх складі. Чай рекомендують пити в обід чи вранці і тоді обмін речовин може пришвидшитися аж на 5-7%.

В каві міститься кофеїн. який допоможе спалити жир набагато швидше. Окрім цього, користь кави у схудненні полягає в тому, що напій є непоганим діуретиком та бореться з появою набряків.

Зелений чай. Фото: Знай.ua

Сніданок вчасно

Сніданок вчасно - це прийом їжі через півгодини після пробудження. Якщо дотримуватися цього часу, то можна пришвидшити обмін речовин аж на 15%.

Сніданок в ліжко. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, 80% результату - ваше харчування: як схуднути без спорту та жорстких дієт, секрети швидкого метаболізму

Раніше портал знай інформував, ви товстішаєте не тому, що багато їсте, а тому, що дихайте: вчені вивели вражаючу гіпотезу про прибирання

Також наш портал повідомляв, худнемо уві сні: хитрощі, які зроблять вашу фігуру ідеальною без дієт та спортзалів