Залишки мила дуже часто просто викидаються, адже не всі знають, що з них ще можна отримати чимало користі. Так, досвідчені господарки поділилися дуже цікавими лайфгаками для дому. Про це пише портал ua-novosti.

У світі існує неймовірна кількість побутових хитрощів, які допомагають не лише спрощувати життя, а й економити на збиранні та інших домашніх справах. Зовсім не дивно, що господині вигадали, як з користю позбавлятися залишків мила.

Мило, скріншот: Youtube

Лайфгак №1

Залишки мила можуть стати гарним захистом від молі. Шматочки мила потрібно скласти в полотняну сумку та розмістити її поруч із хутряними виробами. Вважається, що така проста хитрість дозволять відігнати міль від речей.

Лайфгак №2

У кожному будинку є унітаз і його потрібно регулярно чистити, щоб не розмножувалися бактерії та не з'являвся неприємний запах. Це завдання можна спростити. Так, у зливний бачок слід покласти залишки мила - воно розчиниться і при змиванні даватиме очисний ефект і приємний аромат.

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Мило. Фото: скрін youtube

Лайфгак №3

Із залишків мила можна приготувати домашній відбілювач. Для цього мило натирається на тертці чи нарізається ножем. Потім стружку потрібно змішати із содою, залити теплою водою і ретельно перемішати. Цей засіб додають у воду, де кип'ятять речі, які потрібно вибілити.

Раніше портал Знай повідомляв, гроші на вітер: які речі та тканини заборонено прати з кондиціонером.

Також наш портал інформував, навіщо в туалеті вішають мішечки з лавровим листом – магія чи лайфгак досвідчених господарок.

Крім того, ми писали, забудете про побутову хімію: елементарний спосіб миттєво почистити унітаз і бачок.