Стало відомо про те, як у сучасних реаліях українцям уникнути вигоряння на роботі. Завжди потрібно насамперед думати про себе, адже потім це виллється у неприємні наслідки.

Про це вирішив розповісти професійний психолог Алтинай Капалбаєва.

Справа в тому, що від такого виду вигоряння ніхто не застрахований. Навіть, якщо ви душі не сподіваєтесь у своїй роботі, і щодня з радістю встаєте та йдете туди. Одного разу все може змінитися.

Робота без світла. Фото: скрін youtube

Хронічної втоми та апатії можна уникнути, якщо змінити своє ставлення до роботи. Людина повинна позбутися назавжди установки в голові «жити, щоб працювати», адже це ні до чого хорошого не призводить.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

"Коли всередині себе ми міняємо місцями ці поняття і ставимо роботу вище за всі інші сфери, не приділяючи часу собі, родині, відпочинку, - вигоряння неминуче", - пояснила фахівець.

Офіс / фото: Unsplash

Якщо людина займається тільки роботою, і зовсім не дає собі відпочивати, тоді вже цього не уникнути. Не можна змішувати робочі конфлікти з особистими образами, або коли починає падати самооцінка. Робота це лише одна з ролей, яка зовсім не визначає те, ким ви є по життю. Іноді помилятися – це теж нормально.

Особливо це діє на тих, хто працює у віддаленому режимі. Найголовніше займатися справою, яка приносить вам задоволення, і тоді шанси вигоріти значно нижчі. Сили до вас постійно повертатимуться, і ви будете в гармонії з собою.

сум, ілюстративне фото gazeta

Раніше портал Знай повідомляв, щоб не згоріла техніка: як вибрати стабілізатор напруги для будинку чи квартири .

Також наш портал інформував, як запустити котел без електрики: три перевірені способи .

Крім того, ми писали, 5 неочевидних пристроїв у вас вдома, які не можна залишати включеними в розетку вночі: заощаджуємо разом .