Хоча смажена їжа не завжди є найкориснішою для нашого здоров'я, іноді ми все ж таки бажаємо смаженої картоплі, млинців, котлеток і так далі.
Однак часто виникає проблема, коли страви не виходять такими, якими ми б хотіли. І причина в цьому не завжди у продуктах, а частіше – у самій сковороді.
Продукти можуть прилипати до сковороди, пригоряти або в момент приготування можуть розлітатися бризки від масла. Цю проблему можна легко вирішити за допомогою солі. Якщо посипати деяку кількість солі на сковороду, то можна забути про пригорання та бризки.
Використання цього кулінарного лайфхака – це просто. Достатньо включити плиту, поставити сковороду на вогонь і посипати солі, так щоб вона рівномірно покрила поверхню.
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Залишається тільки дати сковороді прогрітися, а потім висипати сіль (десь одну-дві чайні ложки), додати рослинне масло і почати смажити що-небудь, як тільки білі кристали солі зберуть у собі надмірну вологу.
Цей простий спосіб допоможе уникнути зайвих неприємностей під час смаження. У результаті процес приготування стане не лише безпечним, а й максимально комфортним. Тепер ви зможете насолоджуватися смаженими стравами без клопоту та непотрібних проблем зі сковородою.
Нагадаємо, щоб не труїти організм: як перевірити якість води з-під крана в домашніх умовах, метод доступний кожному
Як повідомляв "Знай.uа", "рятувальний круг" для лінивих: як позбутися необхідності мити посуд, хитрий лайфхак
Знай.ua писав, швидко і без зайвих проблем: як почистити багато молодої картоплі