Немає нічого смачнішого за домашню їжу. Однак під час її приготування у оселі накопичується неприємний запах, особливо під час смаження, який надовго осідає на наших речах та меблях.

Смажена риба, фото: Знай.ua

Але є хитрощі, за допомогою яких запахи їжі не поширюватимуться по всьому житлу і не будуть так явно відчуватись на самій кухні.

У процесі готування поставте поряд зі сковорідкою каструлю з киплячою водою та оцтом – можна використовувати білий або яблучний оцет.

Каструля з гарячою водою. Фото Freepik

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

У киплячу воду можна покласти жменю гвоздики, палички кориці або ванілі, що дозволить поглинути частину запаху.

При смаженні можна додати в олію деякі інгредієнти, наприклад, шматочки яблука. Але краще видалити все насіння.

цитрусові, фото Pxhere

Перед смаженням можна додати сік половини лимона або цедру. У цьому випадку олія набуде приємного свіжого смаку.

Додамо петрушку в олію – вона також може використовуватись для приготування деяких страв.

Раніше ми писали про те, що радість рецепторам, мозку - деградація: експерти назвали їжу, що знижує інтелектуальні здібності

Як повідомляв Знай.ua, знайдіть ложку і зубну щітку: незвичайний лайфхак для овочевого рагу, який заощадить час і сили

Також портал Знай.ua писав, що "кабінет мрій" буде блискати і пахнути, наче молодий ранок: унітазний лайфхак із порошком та шампунем.