Абсолютно всі знають, що спорт та тренування це не тільки гарне тіло, але і здоров’я.

Є тренування, які максимально ефективно впливають на схуднення. Кожна людина має свій найкращий час доби для тренування і є простий спосіб, щоб визначити цей час особисто для себе. Про це розповіла відома тренерка - Аніта Луценко.

Аніта Луценко. Фото Instagram

Найчастіше запитання – коли займатися спортом, вранці чи ввечері. На фоні цього з’явилося багато невірної інформації, яка заважає сформувати власний режим, який буде підходити індивідуально.

Схуднення, тренування. Фото: Знай.ua

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Аніта Луценко розповіла як визначити свій золотий час для тренування, щоб він підходив саме вам. Для цього, в першу чергу потрібно проекспериментувати і декілька днів займатися у різний час дня. Під час і після тренувань варто спостерігати за своїм станом. У той час, коли ви почуваєтеся найкраще – краще тренуватися завжди. Через велику кількість інформації в інтернеті та порад з приводу тренувань, люди не йдуть за покликом власного тіла. Багато людей тренуються через силу, навіть коли після тренування почуваються втомленими.

Макіяж під час тренувань. Фото: Youtube

У кожної людини є свій час для тренування. Наприклад дуже часто рекомендують бігати вранці. Але у більшості людей просто немає сил для цього, і вони після тренування замість приливу сил почуваються втомленими. Немає нічого поганого в тренуванні вдень та ввечері. Головне – результат і те, що ви будете почуватися краще. Тож не потрібно тренуватися через "не хочу" та коли ваш графік зовсім інший.

Нагадаємо, портал Знай, інформував, хочеться їсти ще більше: дієтологи розповіли, які продукти тільки посилюють голод, а не вгамовують його

Раніше на порталі Знай повідомлялося, ні енергії, ні користі: дієтологи перерахували каші, з яких не можна починати день

Також, наш портал інформував, розженуть метаболізм: щоденні звички, які стануть помічниками в схудненні