Восени і взимку люди починають частіше хворіти на простудні захворювання, тому до цього періоду слід готуватися і по можливості зміцнювати імунітет. І тому слід вживати деякі продукти. Про це повідомляє інформаційний портал news24.

Зміцнити імунітет можна не лише за допомогою спеціальних вітамінів, а й звичною нам їжею. Так, спеціалісти з Національної служби охорони здоров'я Великобританії (NHS) назвали кілька "суперпродуктів", які допомагають організму більш захищеним від вірусів.

Застуда. Фото: скрін youtube

Зміцнити імунітет і підготуватися до сезону застуд можна вживаючи цитрусові, броколі, часник імбир, куряче м'ясо. Також експерти відзначають особливе значення підтримки імунітету пробіотичних продуктів. До них входять кефір, живий йогурт, ферментована соя, квашена капуста.

Продукти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Живлення має велике значення для імунної системи. Неякісні, шкідливі продукти з низьким вмістом вітамінів та мінералів можуть відчутно підірвати здоров'я.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше портал Знай повідомляв, фахівці пояснили, чому подрімати в обід - не найкраща ідея: на довголіття можна не розраховувати.

Також наш портал інформував, у боротьбі зі зморшками не потрібно спати в холодильнику: 3 головні правила, яких потрібно почати дотримуватися вже зараз.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, здоров'я підкосить відчутно: дієтологи назвали м'ясний делікатес, яким краще не балувати смакові рецептори.