Для всіх наших шановних читачок, які стежать за останніми "писками" моди, є цікаві ідеї, що ж надіти на ноги цієї осені. Настав час дізнатися про моделі взуття, які будуть актуальні цього сезону. Дизайнери вже представили на своїх показах топові позиції, тому нам залишається лише вибрати для себе ідеальний варіант, який підходитиме до верхнього одягу.

На міжсезоння ідеально підійдуть лофери або туфлі Mary Jane. А ось дівчатам, які люблять експерименти в образах, можуть вибрати чоботи у стилі гранж чи вкриті пухом моделі.

Тому ховайте босоніжки та балетки до наступного літа і ознайомтеся з топовими позиціями восени.

Тренды в обуви на осень, фото: Instagram

Лофери

Це взуття є класикою осені, тому без них важко уявити стильний образ. Вони є позачасовими, тому вибирайте для себе в чорному чи коричневому кольорі, які підійдуть до будь-якого вбрання.

Популярні новини зараз

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Комуналка б'є по кишенях: за що можуть забрати квартиру у боржників

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Тренди у взутті на осінь, фото: Instagram

Туфлі Мері Джейн

Вже постійно кілька сезонів туфлі Mary Jane не втрачають популярності. Це взуття з ремінцем популярне на низькій підошві та високих підборах. Бренди радять замість туфель-човників вибирати для себе гарне взуття із французькою ноткою естетики.

Тренды в обуви на осень, фото: Instagram

Квадратний мис

Взуття з квадратним мисом було популярне кілька сезонів тому, потім на деякий час зникло, а тепер знову повертається в моду. Спробуйте додати гардероб красиві чоботи на підборах з квадратним мисом.

Тренди у взутті на осінь, фото: Instagram

Пухнасте взуття

Якщо хочете додати до свого образу якусь родзинку – вибирайте собі пухнасте взуття. Вона може здаватися дещо дивною, але насправді дуже красиво виглядає на нозі, особливо якщо поєднати її з пухнастою сумкою.

Тренди у взутті на осінь, фото: Instagram

Дуже високі чоботи

Восени 2024 року у моду повертаються ботфорти. Такі гарні чоботи представили бренди Chloé, Fendi та Gucci. Поєднуйте їх із сукнями довжини максі, сукнями міні або короткими шортами.

Втім, у вересні все ще можна носити літні балетки, оскільки тепла погода дозволяє їх міксувати з будь-яким нарядом. Вибирайте для себе сітчасті балетки, з бантиками, Мері Джейн або камінням.

Нагадаємо, класика завжди у тренді: 7 кольорів, які мають бути у твоєму гардеробі.

Раніше повідомлялося, колір осені - теракота: 5 відтінків, які зроблять манікюр стильним.

Також, ремінець – не для всіх: стилісти підказали, яке взуття не варто одягати мініатюрним дамам.