Останнім часом екотренд захопив як їжу, а й косметику, особливо шампуні. І ось тут з'являються безсульфатні шампуні, які багато хто вважає справжнім відкриттям. Чому? Давайте розумітися.

Сульфати - це хімічні речовини, які отримують з нафти. Вони створюють піну, але можуть сильно сушити шкіру голови та волосся.

Безсульфатні шампуні не містять цих агресивних речовин і використовують замість них натуральні компоненти, такі як лікарські трави та олії.

Шампунь / фото: Pixabay

Плюси безсульфатних шампунів:

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще
  1. Заспокоюють шкіру голови: якщо ваше волосся часто свербить або червоніє, можливо, це через сульфати. Безсульфатні шампуні допоможуть заспокоїти шкіру голови та позбавлять алергії, згодом змиваючи залишки агресивних речовин.

  2. Зберігають захисну оболонку волосся: сульфати можуть руйнувати захисну оболонку волосся, а безсульфатні шампуні дбають про кожну волосинку, зберігаючи її природний захист.

  3. Колір залишається яскравим: фарба не вимивається так швидко, якщо ви використовуєте шампуні безсульфатні. Так що, якщо ви часто фарбуєте волосся, це чудове рішення, щоб колір тримався довше.

  4. Уникають електризації: забули про неприємну статику та пухнасті волосся. Безсульфатні шампуні акуратно піклуються про волосся, не роблячи його "кульбабками".

  5. Зберігають корисні речовини: вони не змивають поживні речовини та вітаміни, які корисні для волосся. Якщо ваше волосся ослаблене, такі шампуні допоможуть відновити їх стан. До того ж, багато брендів тепер додають у них кератин, який робить волосся гладким і блискучим.

  6. Відновлюють пошкоджене волосся: ці шампуні наповнені мікроелементами та поживними речовинами, які допомагають відновити пошкоджене волосся.

Так що якщо ви ще не пробували безсульфатні шампуні, можливо, настав час змінити свої звички. Ваше волосся скаже вам спасибі!

Читайте також, розкрито обличчя месії: штучний інтелект показав справжній образ Ісуса Христа

Раніше стало відомо про те, що сивину сховаєте дуже легко: як правильно її зафарбувати і чим

Вам буде цікаво дізнатися, жінка відмовилася від фруктів та овочів на цілий рік: який результат принесла ця витівка