Морозильна камера рятує у важкі моменти та дозволяє зробити багато заготовок, тому нею часто користуються та нахвалюють. Але деякі продукти зберігати в такому сильному холоді категорично забороняється.
Певні групи продуктів псуються за такої низької температури, тому не варто їх заморожувати. Тим більше, що такий спосіб зберігання погано впливає на смакові якості.
Яйця
У варених яйцях під час заморожування шкаралупа тріскається, а вода в білку замерзає. Це може стати причиною появи небезпечних бактерій, тим більше, після розморожування воно буде несмачним.
Овочі, фрукти, ягоди та зелень
Це стосується тих, що мають рідку структуру - кавуни, огірки, селера і томати, а також зелень. Коли ви захочете дістати його з морозилки, зіткнетеся з відсирілим і прісним плодом.
Українські пенсіонери отримають по 590 гривень "бонусів": хто перший у списку
"Схожий на зал*пу...": батько дитини Софії Стужук придумав собі розвагу, блогерці радять більше не народжувати
За комуналку платити більше не будемо: українці дізналися, тарифи на які послуги точно не зростуть
Головне за ніч, 18 березня: загибель зірки "Голос країни", українці без пенсії до 65, шалені комісії "Нафтогазу" та скасування податків
Смажені страви
Йдеться про холодець, желе і так далі. Желатин кристалізуватиметься при низьких температурах, тому втратить структуру і смак, а набуде сірого кольору.
Йогурти
Молочну продукцію категорично не рекомендують заморожувати, оскільки структура перетворюється на неоднорідну масу з молочними згустками. Це не стосується початкого заморожених йогуртів із магазину, які виробляють за спеціальною технологією.
Раніше ми писали про те, як правильно прибиратися в будинку віником, щоб не виганяти удачу: народні прикмети і корисний лайфхак
Як повідомляв Знай.ua, не поспішайте викидати: віск і парафін з килима можна видалити в домашніх умовах
Також портал Знай.ua писав, що для господинь немає нічого неможливого: як ефективно і без шкоди тканини вивести плями від суперклею