Варення не можна назвати абсолютно здоровим та корисним продуктом через підвищений вміст цукру. Однак деякі різновиди цих ласощів можуть принести чимало користі організму особливо в осінньо-зимовий період.

Фахівці розповіли, яке варення вважається щитом від інфекцій та природним антибіотиком.

Варення з обліпихи, кадр з відео

За відсутності індивідуальних протипоказань та в помірній кількості варення з обліпихи стане вкрай корисним в осінньо-зимовий період. Такий десерт матиме антибактеріальні властивості й може підвищити захист організму в сезон інфекцій.

Малинове варення порадує не лише смаком, а й цілим набором корисних властивостей. По-перше, воно допомагає організму у боротьбі з ГРВІ, знижує жар і знімає озноб. По суті, варення з малини – це природний антибіотик, що сприяє швидкому відновленню організму.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Показати ще

Малиновое варенье, скриншот: YouTube

Важко переоцінити користь кизилового варення. Воно допомагає нормалізувати кров'яний тиск, а також відновитися після стресу. За словами фахівців, кизил має профілактичні властивості та може знизити ризик серцево-судинних патологій та проблем з кишечником.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, цей напій передчасно вас постаріє: кожен ковток "краде" роки молодості.

Також наш портал інформував, краще за будь-який снодійний: прості продукти забезпечать міцний і якісний сон.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дві сторони медалі: стало відомо про шкідливі властивості корисної каші, яку їдять усі.