Японію, яку ми знаємо зараз, за довгі роки правління, створили самураї. Ці воїни відрізнялися унікальною лютістю, але в той же час суворо дотримувалися свого кодексу. Ми розповімо вам про найбільш відомих з них.

Дата Масамуне

Він був жорстоким і нещадним воїном, схильним до насильства. Коли Масамуне був маленьким, він перестав бачити одним оком. Воїну довелося докласти максимум зусиль для того, щоб його визнали. Врешті-решт він став військовим і переміг безліч ворогів.

Уесугі Кенсін

Глава клану Нагао часто змагався з Такеда Сингена. Він відзначався нечуваною хоробрістю і силою, унікальною лідерської хваткою.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Токугава Ієясу

Був у союзі з Нобунага, коли наступник останнього помер, почав з ним тривалу війну. У XVII столітті він встановив правління власного сьогунату, яке тривало майже до кінця XIX століття.

Хатторі Ханзо

Цей самурай навчався у воїнів ніндзя. Півжиття воював і служив заради Токугаве. Останні дні свого життя Ханзо провів у монастирі.

Хонда Тадакацу

Про Тадакацу говорили як про непереможного воїна, який вистояв сотні битв і жодного разу не вийшов переможеним. Його спис "Стрекоза" наводив жах на супротивників.

Міямото Мусасі

Кращим другом цього воїна був меч, яким він віртуозно володів. З 13 років почав виступати в битвах. У похилому віці Мусасі написав власний трактат П'яти кілець, де розкрив секрети фехтування.

Нагадаємо, самураї з'явилися в VII столітті і проіснували до кінця XIX століття. Протягом багатьох сторіч самураї являли собою військово-феодальний дворянський стан Японії, з якого вийшла велика кількість військових і чиновників XX століття.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, як японці породили страшну сторінку в історії.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що захід епохи самураїв стався за часів сьогунату Токугави, після чого до влади прийшов імператор.