Ці унікальні знімки з минулого зробила і зберегла фотограф Кеті Шорр. Вона поділилася серією своїх робіт з жителями Нью-Йорка кінця 1980-х. Під час своєї недовгої кар'єри водія лімузина, їй вдалося сфотографувати свята своїх пасажирів. Усміхнені, щасливі обличчя в очікування чарівного вечора. Про це повідомляє Cameralabs.

Наречена, Бруклін.

Шорр шукала заняття, яке дозволило б їй не тільки трохи заробити, але і створити серію репортажних знімків про простих людей Нью-Йорка. Спочатку вона думала стати водієм таксі. Але це виявилося незручним – поїздки були дуже короткі і пасажири, які поспішали, не хотіли фотографуватися. Натомість, працюючи водієм лімузина, вона на кілька годин ставала свідком чийогось весілля, дня народження, випускного.

У 1989 році Кеті взяли в компанію, що займається прокатом авто на свята. У той час лімузини не були незвичайним способом дістатися до місця торжества. За кілька сотень доларів кожен міг на кілька годин відчути себе знаменитістю.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Кеті стала єдиною жінкою-водієм у компанії і пропрацювала по вихідним 9 місяців, щоб завершити проект. Вона назвала його просто "Лімузин" ("Limousine").

Кеті вважає свої знімки свідченням того часу. Найчастіше її пасажирами ставали прості люди з Брукліна. Вони багато працювали і деяким доводилося економити, щоб дозволити собі покататися на лімузині. Але в еру без смартфонів і селфі вони охоче фотографувалися і взагалі вміли добре провести час.

"У людей був гарний настрій і мало що могло його зіпсувати. Було багато сміху, випивки і продовження моєї роботи в святкові дні", – згадує Кеті.

Зазначимо, що Кеті Шорр (Kathy Shorr) давно стала визнаним фотографом. Сьогодні вона багато працює і викладає курс документальної фотографії в Нью-Йоркській школі образотворчого мистецтва (New York’s School of Visual Arts).

Кеті з любов'ю згадує про те, як майже 30 років тому сама закінчила цю школу і влаштувалася на свою першу роботу.

Пропонуємо вам подивитися унікальні знімки з минулого від Кеті Шорр:

Подружки нареченої, Бруклін.

Шафери, Бронкс.

Мортон Дауні-молодший з дружиною. Нью-Джерсі.

Одностатевий шлюб.

Пуерторіканки на святі Кинсеан'єра. Бруклін.

Дами, заглянули у вікно. Бруклін.

Наречена. Бруклін.

Подружки нареченої. Бруклін.

Шампанського! Куїнс.

Весілля з квітами. Бруклін.

Друзі. Бруклін.

Наречені.

Наречена і дівчинка з квітами. Бруклін.

Весілля. Бруклін.

Випускники, Бруклін.

Китайська сім'я. Куінс

Нагадаємо, у першій половині XX століття було все куди цікавіше і головне, куди веселіше, ніж у сучасному суспільстві. Такі оригінальні титули сучасним красуням і не снилися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на ці старовинні знімки майбутніх мам неможливо дивитися без ніжної посмішки.

Також "Знай.uа" писав, з'явилися давно забуті знімки Мерилін Монро.