Вчені ламають голови в спробах зрозуміти, чому в знайдених на місці стародавнього рибальського села в Перу останки людських тіл присутні зайві руки і ноги.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що неочікувану знахідку було виявлено під час проведення робіт з водопостачання у місті Уанчака, що на північному узбережжі країни.

Відомо, що у могилах, які виявили будівельники, знаходяться людські тіла, біля деяких навіть були знайдені "зайві" руки та ноги.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Вчені розповіли, що на багатьох кістаках були знайдені сліди травм, деякі навіть рубані, що свідчило про насильницький характер смертей. Археологи відзначають, що здебільшого "зайві" кінцівки були виявлені у людей, які були травмовані.

Разом з тим варто відзначити, що археологи виявили під час розкопок незвичайну знахідку. Нею виявилася таємнича і незвичайна мумія, яка була виявлена в одній із гробниць. Останки привернули увагу експертів з усього світу. Серед них опинилися не тільки археологи, але й уфологи.

Вся справа в тому, що знайдена мумія дуже сильно нагадувала інопланетян. Вченим вдалося визначити, що багато років тому єгиптяни малювали обличчя померлих в точності такими, якими вони були ще за життя. А малюнок цієї мумії зовсім не був схожий на звичайну людину.

Завдяки проведенню безлічі досліджень вченим все ж таки вдалося встановити, що всі поховання були зроблені більш ніж 300 років до нашої ери. Дані розкопки порадували археологів тим, що всі мумії збереглися в хорошому стані. Тому дослідники хочуть провести аналіз ДНК. Вони поставили собі мету – точно встановити, чи пов'язана виявлена мумія з інопланетними цивілізаціями.

Існує ймовірність, що даний експонат – це звичайна витівка жартівників. Ця версія виникла через те, що деякі мумії були знайдені на підлозі гробниці. Цілком можливо, що хтось намагався знайти у гробниці коштовності та інші скарби. І заради жарту він вирішив змінити зовнішність мумії. Вчені збираються провести всі необхідні аналізи найближчим часом. А поки що вони не можуть бути впевненими в тому, що мумія дійсно має інопланетне походження.

Нагадаємо, величезна статуя ангела з ножів закликала світ одуматися.

Як повідомляв "Знай.ua", дослідники вирахували, де мешкали люди-хоббіти.

Також "Знай.ua" писав, що вчені з'ясували, чим стародавні люди займалися біля Стоунхенджу.

Скарби нації. Україна. Повернення своєї історії - Фільм третій