У 1981 році весь світ радів, коли спадкоємець британського престолу принц Чарльз нарешті знайшов даму свого серця і одружився на ній. Здавалося, що Діана Спенсер, представниця знатного роду, була ідеальною парою для майбутнього короля.

Леді Ді, еталон стилю 80-х і 90-х, була простою земною жінкою: ранимою, трохи наївною, вибуховою, відчайдушною… Ми зібрали архівні знімки літнього відпочинку принцеси — і ці фото як не можна краще показують, якою була справжня Діана!

Медовий місяць принца Чарльза і принцеси Діани, 1981 рік

Діана в Cowdray Park, 1983 рік

Майорка, 1987 рік: Діана з принцами Уїльямом та Гарі

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Острів Некер, 1989 рік: Діана і принц Вільям

У січні 1989 року Діана разом з дітьми залишила туманну Англію, щоб погрітися на сонячному острові Неккер, що входить в Британські Віргінські острови.

Острів Некер, 1989 рік

Іспанія, 1990 рік

У 1991 році Діана люб'язно прийняла запрошення дизайнера Валентино провести декілька днів разом з дітьми на яхті в Сардинії. Як можна помітити, пляжний стиль Діани стає все сміливіше і сексуальніше.

Сент-Кітс і Невіс, 1993 рік

Сент-Кітс і Невіс, 1993 рік

Сент-Кітс і Невіс, 1993 рік

Принцеса Діана і принц Гаррі на півдні Франції, 1996 рік

Принцеса Діана на півдні Франції, 1997 рік

Леді Ді була жінкою, яку найбільше фотографували у світі, так що, не дивно, що їй доводилося суворо стежити за тим, як вона одягнена, або як роздягнена. Правда, вчитися доводилося на власних помилках.

Сен-Тропе, 1997 рік

Те останнє літо Діани залишило для історії найбільшу кількість фотографій колишньої вже принцеси в купальниках. У липні 1997 року леді Ді прийняла запрошення батька свого шанувальника Доді аль-Файєда відпочити і розвіятися на Лазурному березі. Здається, Діана тільки й робила, що змінювала купальники і позувала на зло папараці.

Нагадаємо, у ДТП з принцесою знайшли містичну деталь, Діана не повинна була загинути.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікар вперше назвав справжню причину смерті принцеси Діани.

Також "Знай.uа" писав, про моторошну історію Леді Ді, про яку до сьогодні не знав ніхто. Оприлюднені останні слова принцеси Діани.