Група Дятлова загинула вже багато десятків років тому, однак ця таємнича історія досі залишається незрозуміло Стверджують, що розгадку загибелі людей на перевалі Дятлова слід шукати в самому місці, в якому сталася ця трагедія.

Однак з'явилися нові подробиці подій.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами журналіста Олександра Митрофанова, туристи могли загинути від атаки диких оленів, яких могла налякати запущена військовими навчальна ракета. Налякані тварини могли просто розтоптати намет з її мешканцями. Шансів вижити після такої атаки не було, адже дикі олені здатні розвивають при бігу швидкість до 60 км/год, а їх вага складає до трьохсот кілограмів.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Примітно, що більшість загиблих туристів були страшно понівечені. Очевидно, вони вже готувалися спати, коли сталася трагедія.

Більш сенсаційну і одночасно шокуючу заяву зробив Едуард Туманів. Експерт, який побував на місці трагедії, вважає, що люди загинули в результаті страшних тортур. За його словами, на тілі Георгія Кривоніщенко були виявлені пошкодження, які можна розцінити, як сліди тортур. Наприклад, в області гомілковостопного суглоба туриста судмедексперти виявили прогоряння до кістки.

Ще один цікавий факт розповів Михайло Шаравін, який був у складі рятувальної групи. За його словами, тіла туристів лежали практично один на іншому, а зверху був одяг одного з членів групи. Це означає, що вони були не одні в горах.Не виключено, що туристів могли вбити ув'язнені, що втекли незадовго до цього розташовувалася в тих місцях зони.

Нагадаємо, український старець передбачив неминучий, людство в небезпеці.

Як повідомляв Знай. ua, сонце не витримує, потужні викиди загрожують всьому живому.

Також Знай.ua писав, у справі про загибель туристів на перевалі Дятлова можуть бути замішані військові професіонали.