Поки дехто лише мріє померти з коханою людиною в один день, декому вдається втілити такий план. "Знай.ua" розповідає, кому з відомих людей випало якщо не жити як у казці, то хоча б так загинути.

Найбільш “рукотворною” спільною смертю можна вважати парний суїцид, який зробили Адольф Гітлер та його дружина аж цілий день Єва Браун. Союзники вже були в Берліні, коли наркозалежний фанатик разом із дружиною прийняли отруту.

Бонні та Клайд також померли в один день, кожного із найвідоміших коханців-гангстерів прострелили близько півсотні разів під час поліцейської засади. Відомо, що Бонні була одружена, проте з чоловіком не розлучилась офіційно, а тому так ніколи і не обмінялась шлюбними обіцянками з Клайдом. Попри це ця пара близько п'яти років насолоджувалась глибоким коханням помноженим на велику кількість злочинів: від дрібних крадіжок до вбивств і пограбувань банків.

Клайд і Бонні, фото Wikimedia Commons

У 1997 році в одному із тунелів міста Парижа внаслідок автокатастрофи під час переслідування машиною з папараці загинула принцеса Діана та її коханий єгипетський мільярдер Доді Аль-Файед. У принцеси було складне подружнє життя з принцом Чарльзом, довге публічне розлучення та постійна прицільна увага журналістів. Закохані старанно оберігали свою любов від сторонніх, проте їм не вдалось зберегти свої життя.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше принцеса Діана передбачила свою смерть у листі: її холоднокровно вбили.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Принцеса Діана обожнювала страву з української кухні: знала рецепт напам'ять.

Також "Знай.ua" писав, Леді Ді та її светри: як носила улюблену річ гардеробу принцеса Діана.