На Буковині поліцейські Вижниччини розшукують безвісти зниклу неповнолітню Штефюк Ніколь Юліанівну. Повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зникла Штефюк Ніколь Юліанівна

Вчора, 26 жовтня, до поліції звернулася 36-річна жителька села Чорногузи та повідомила про те, що після словесного конфлікту її 13-річна донька пішла з дому та досі не повернулася.

Для встановлення місця перебування дівчини за вказаною адресою одразу прибув особовий склад Вижницького відділення поліції. До пошуків також долучилися місцеві жителі.

Прикмети:

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще
  • зріст - 155 см,
  • міцної тілобудови,
  • волосся світле

Була одягнена:

  • в чорну кофту,
  • бордову спідницю
  • коричневі кросівки

Пошуки безвісти зниклої тривають. Правоохоронці звертаються до всіх, кому відома інформація про місцезнаходження дівчини, звертатися на спецлінію «102».

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Чернівцях зник блакитноокий підліток - роздавав листівки на виборах. 13-річний хлопець вийшов з дому на підробіток, де він роздавав рекламні листівки по вулиці Руській, але додому так і не повернувся.

Також портал Знай.uа писав, що ліс На Прикарпатті перетворився на лабіринт для молодої пари - гриби вилізли боком. На Прикарпатті сімейна пара вирушили по гриби в лісовий масив поблизу села Нова Гута Тисменицького району і не могли самостійно вибратися.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті поліція натрапила на зниклу школярку - побачили і прозріли, у всіх є діти. 15-річну ужгородку, яку розшукували рідні та поліція, знайшли у сусідньому селі.