Комік Андрій Молочний прославився завдяки ролям у проєкті "Файна Юкрайна", в якому знімався з відомим українським шоуменом та волонтером Сергієм Притулою.

Згодом Андрій Молочний неприємно здивував своїх шанувальників переїздом до росії та своїми закидами в бік України. З 2014 року артист повністю перейшов на російське ТБ і навіть став підтримувати кремлівську пропаганду. Щобільше, він навіть писав, що Києвом "натовпами ходять фашисти".

Андрій Молочний є уродженцем міста Коростень Житомирської області. Після початку війни він вирішив повністю зникнути з медіаполя. Але українці не забули про заробітчанина-зрадника.

Сергій Притула та Андрій Молочний, скріншот: Youtube

Щобільше, журналісти YouTube-каналу "Гроші" з'ясували, що Андрій Молочний задовго до повномасштабного вторгнення та навіть початку війни на Донбасі був прихильником путінської ідеології та працював на пропаганду Кремля.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Гуморист не соромився, розважаючи російську публіку, називати своїх земляків "найкращими заробітчанами" та принижувати українську мову огидними жартами.

Пост Андрія Молочного, instagram.com/molochnyi

Не дивно, що псля проєкту "Файна Юкрайна" шляхи Притули і Молочного розійшлися. Адже, якщо перший з них збирає на потреби ЗСУ рекордні суми, то "Марічка" навіть не просто відсиджується в країні-агресорці. Андрій Молочний й далі переказує фантазії пропагандистів про "неонацистів" й утиск російськомовного населення.

"Андрію, який народився в україномовному містечку, в Москві почали ввижатися фашисти на вулицях Києва", – відзначають журналісти і показують пост колаборанта в Instagram за 6 листопада 2019 року, в якому актор пише: "Ще п'ять років тому я навіть і подумати не міг, що Києвом натовпами ходитимуть фашисти".

Нагадаємо, чому Сергій Притула розлюбив свою Марічку з "Файна Юкрайна" Андрія Молочного: "В д*пу той добрий..."

Також ми писали, українці впізнали ексколегу Сергія Притули по "Файна Юкрайна" за дивним заняттям: "Х*і в роті"

Нагадаємо, Сергію Притулі дали дві гривні для допомоги ЗСУ, через це він отримав мільйони: "Наші люди дивовижні"