Прибирання в будинку займає багато часу і краде багато сил, особливо якщо потрібно очистити від пилу всі поверхні. Найчастіше все доводиться повторювати кожні кілька днів, адже за цей час знову покривається пилом. Втім, можна не страждати і зробити так, щоб поверхні в будинку залишалися чистими протягом декількох тижнів. Про це пише pixelinform.

Ніхто не любить прибирання, але ще сильніше нікому не подобається дихати пилом, який осідає на полицях, підвіконнях, столах та інших місцях у будинку. Часом на регулярні прибирання хоча б раз на два дні не вистачає, а за цей час пил зазвичай встигає накопичуватися на поверхнях.

Прибирання в будинку, фото kakpochistit

Щоб надовго розпрощатися з пилом на меблях, потрібно використовувати засіб, що відрізняється антистатичним ефектом. Іншими словами, необхідно застосувати компонент, який запобігатиме прилипанню дрібних жорстких частинок до поверхні.

Прибирання, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

Показати ще

Так, для боротьби з пилом ідеально підійде кондиціонер для білизни або шампунь із антистатиком. Обидва варіанти не підходять для використання у чистому вигляді, тому невелику кількість кондиціонера чи шампуню потрібно розбавити водою. Після цього змочити отриманою сумішшю шматочок тканини і пройтися поверхнею. Це дозволить суттєво уповільнити процес накопичення пилу.

Раніше портал Знай повідомляв, практично і не муляє очі: де зберігати консервацію в квартирі – кілька варіантів.

Також наш портал інформував, як зберегти холод у холодильнику при вимкненні світла: ця проста порада врятує ваші продукти.

Крім того, ми писали лайфхак, який збереже вашу працездатність: як продовжити час роботи ноутбука при відключенні електрики.