Господарі щороку намагаються зберегти якомога довше свій врожай, в який було вкладено багато праці та зусиль. Існує спосіб, завдяки якому часник та цибуля зберігаються близько двох років.

Українцям розповіли, як правильно зберігати часник та цибулю в домашніх умовах одразу після збирання врожаю. З цим способом тривалість зберігання овочів збільшиться у два-три рази, запевняють фахівці.

На допомогу вам у цьому випадку прийде звичайна марганцівка (перманганат калію). Вона здатна захистити плоди від поширення інфекції, при цьому не завдаючи шкоди зубчикам та цибулині.

Цибуля. Фото: YouTube

Як суттєво збільшити термін зберігання цибулі та часнику

Цей спосіб є дуже простим. Проте ефект від його застосування перевершить усі сподівання, адже термін зберігання цибулі та часнику вдасться подовжити суттєво.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Для цього на 10 літрів води візьміть чайна ложка з гіркою звичайної марганцівки. Після того, як ви викопали часник та цибулю, очистіть їх за допомогою води від землі.

Після цього помістіть їх у підготовлений розчин з марганцівки на 2-4 хвилини. Далі промиваємо їх під проточною водою та сушимо перед тривалим зберіганням.

Часник, фото blognews

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль