Господарі щороку намагаються зберегти якомога довше свій врожай, в який було вкладено багато праці та зусиль. Існує спосіб, завдяки якому часник та цибуля зберігаються близько двох років.
Українцям розповіли, як правильно зберігати часник та цибулю в домашніх умовах одразу після збирання врожаю. З цим способом тривалість зберігання овочів збільшиться у два-три рази, запевняють фахівці.
На допомогу вам у цьому випадку прийде звичайна марганцівка (перманганат калію). Вона здатна захистити плоди від поширення інфекції, при цьому не завдаючи шкоди зубчикам та цибулині.
Як суттєво збільшити термін зберігання цибулі та часнику
Цей спосіб є дуже простим. Проте ефект від його застосування перевершить усі сподівання, адже термін зберігання цибулі та часнику вдасться подовжити суттєво.
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Для цього на 10 літрів води візьміть чайна ложка з гіркою звичайної марганцівки. Після того, як ви викопали часник та цибулю, очистіть їх за допомогою води від землі.
Після цього помістіть їх у підготовлений розчин з марганцівки на 2-4 хвилини. Далі промиваємо їх під проточною водою та сушимо перед тривалим зберіганням.
Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів
Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти
Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль