Господарі щороку намагаються зберегти якомога довше свій врожай, в який було вкладено багато праці та зусиль. Існує спосіб, завдяки якому часник та цибуля зберігаються близько двох років.
Українцям розповіли, як правильно зберігати часник та цибулю в домашніх умовах одразу після збирання врожаю. З цим способом тривалість зберігання овочів збільшиться у два-три рази, запевняють фахівці.
На допомогу вам у цьому випадку прийде звичайна марганцівка (перманганат калію). Вона здатна захистити плоди від поширення інфекції, при цьому не завдаючи шкоди зубчикам та цибулині.
Як суттєво збільшити термін зберігання цибулі та часнику
Цей спосіб є дуже простим. Проте ефект від його застосування перевершить усі сподівання, адже термін зберігання цибулі та часнику вдасться подовжити суттєво.
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
Україна провалила мобілізація 18-річних: в ОП звинуватили батьків
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Для цього на 10 літрів води візьміть чайна ложка з гіркою звичайної марганцівки. Після того, як ви викопали часник та цибулю, очистіть їх за допомогою води від землі.
Після цього помістіть їх у підготовлений розчин з марганцівки на 2-4 хвилини. Далі промиваємо їх під проточною водою та сушимо перед тривалим зберіганням.
Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів
Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти
Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль