Дієтологи радять робити перерву між сніданком і вечерею у приблизно 10 годин.

Час вечері залежить від того, коли ви встаєте зранку. Якщо ви звикли снідати о 8-й ранку, вечеряти потрібно не пізніше 6 вечора, але якщо зазвичай ви спите до 10, вечірню трапезу можна відсунути на дві години. Про це пише дієтолог для журналу Гламур.

Вечеря. Фото: youtube

Щоб вечеря принесла користь, а не шкоду, необхідно правильно підібрати продукти, та зважати на те, скільки часу перетравлюється той чи інший продукт.

В ідеалі — не повинно перетравлення продукту не повинно перевищувати три години. тобто швидка їжа, яка може перетравитися за годину не підходить. Соки, бульйони та легкі супи, гарячий шоколад не варто вживати на вечерю, вони швидко перетравляться і ви ляжете спати зголоднілим.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

На вечерю краще вживати яйця, салати з нежирною сметаною, морепродукти, варену картоплю тощо. На вечерю слід їсти легку їжу, але при цьому яка містить достатньо вітамінів, білка та харчових волокон. Якщо дуже хочеться солодкого, можна з'їсти щось із фруктів.

Нагадаємо, ми писали, що на бульйон одні кістки: українські супермаркети оновили ціни на курятину.

Як повідомляв "Знай.ua" продукти, які подешевшали за рік в Україні, попри загальну дорожнечу: чим покупцям себе побалувати.

Також "Знай.ua" інформував, млинці чи оладки? В українських супермаркетах оновили ціни на сир та сметану.