Персональний тренер розповів про військову техніку, яка, як стверджується, допомагає заснути лише за дві хвилини.

Джастін Агустін поділився відео в Tik Tok, Що показує «дивовижний» метод, який, як кажуть, був розроблений в армії, щоб дозволити солдатам заснути в будь-який час і в будь-якому місці.

"Сон для солдата має вирішальне значення… Навіть на полі бою, коли обстановка вкрай некомфортна і навколо багато шуму. Згідно з моїми дослідженнями, це було розроблено в основному для льотчиків-винищувачів, яким потрібні 100% їхніх рефлексів та концентрації, які, як ми всі знаємо, погіршуються при нестачі сну" , - каже він.

Він сказав, що техніка, яку солдати використовують, щоб заснути, була досить простою». Почніть із розслаблення кожної частини тіла, з голови до ніг.

"По-перше, вам потрібно заспокоїти своє тіло і систематично розслаблювати та відключати кожну частину тіла з голови до ніг" , - радить Джастін.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Почніть з розслаблення м'язів чола. Розслабте очі, щоки, щелепу і зосередьтеся на своєму диханні. Тепер перейдіть до шиї і плечей. Слідкуйте за тим, щоб ваші плечі не були напружені. Опустіть їх якнайнижче і тримайте руки вільно по боках, включаючи кисті та пальці" , - продовжує він.

Поки ви перебуваєте в розслабленій позі, Джастін запропонував уявити собі «тепле відчуття», що йде від голови до кінчиків пальців.

"Тепер зробіть глибокий вдих і повільно видихніть, розслаблюючи груди, живіт і опускаючись до стегон, колін, ніг і ступнів. Знов уявіть, що це тепле відчуття спускається від вашого серця до пальців ніг" , - додає Джастін, відзначаючи, що при цьому важливо очистити свій розум від будь-яких стресів.

"Для цього подумайте про два сценарії. По-перше, ви лежите в каное на спокійному озері, а над вами нічого, крім ясного блакитного неба. По-друге, ти лежиш у чорному оксамитовому гамаку в непроглядній темряві" , - пояснив він.

ліжко, Photo by wayX from Pexels

Якщо в якийсь момент ви виявите, що думаєте про щось інше або починаєте відволікатися, вам потрібно повторювати слова "не думай" протягом 10 секунд.

Щоб навчитися цій техніці, потрібно практикуватися щоночі протягом шести тижнів.

З того часу його відео переглянули більше 4,5 мільйонів разів, і багато хто наполягає на тому, що техніка безперечно працює.

Нагадаємо про підвищення, нове кохання та потік удачі: три головні дні лютого, коли везіння посміхнеться всім знакам Зодіаку.