У господинь є безліч секретів для приготування смачного і ніжного м'яса, але якщо деякі їх все ще не мають, цей лайфхак точно стане в нагоді. Завдяки йому відварене м'ясо виходить із ідеальною структурою та смаком.
Лайфхак полягає у додаванні бананової шкірки, як би дико це не звучало. Багатьом це поєднання може здатися дивним, але не варто поспішати з висновками.
Шкірка банану допоможе будь-якому виду м'яса добре розваритися, а також додасть неймовірної соковитості. Будьте готові до того, що вона може залишити після себе аромат, але це не зіпсує страву, а лише розбавить цікавими нотками.
Як приготувати м'ясо з додаванням бананової шкірки.
Для початку поставте варитися м'ясо і одразу додайте в каструлю бананову шкірку. Після закипання води її можна викинути, а м'ясо буде готове до вживання або подальшого приготування.
Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
Бананова шкірка дуже корисна в побуті для чищення взуття та інших предметів і навіть на городі, так як служить відмінною підживленням для рослин і грунту. Більш того, вона здатна відбілити зуби та заспокоїти подразнення на шкірі.
Раніше ми писали про те, що рятуємо улюблений одяг від слідів праски за допомогою цибулі та оцту: секретний лайфхак для господарок
Як повідомляв Знай.ua, борці з підвищеною вологістю та пліснявою: кімнатні рослини, які і око порадують, і користь принесуть
Також портал Знай.ua писав, які популярні продукти шкодять зубам: чинять нищівний вплив на емаль