Дієтологи кажуть, що вода з різними природними добавками корисніша за звичайну. Якщо зробити той же напій із лимоном та м'ятою, різницю відчути можна. Також для правильного харчування відмінно підійде вода із ізюмом.

Весь секрет в регулярності споживання такої води. Завдяки родзинкам вона насичується вітамінами та сприяє ефективній детоксикації.

Родзинки, фото foodandmood

У сушеному винограді багато вітамінів A, C, B, а також кальцію, магнію, заліза та інших корисних речовин. Цей продукт нормалізує роботу кишково-шлункового тракту, прискорює метаболізм. Тому він добре підійде для тих, хто хоче скинути вагу.

Разом з правильним харчуванням і навантаженнями вода з родзинками творить чудеса, заряджає організм енергією і при цьому знижує апетит. За допомогою її також можна знизити рівень холестерину.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Як приготувати воду з родзинками

Найчастіше із родзинками роблять відвар: на 1 склянку ретельного промитого родзинок наливають 3 склянки води. Варити потрібно 2 хвилини. Після цього відвар повинен настоюватися протягом 24 годин, а вживати його можна по 4-7 днів на місяць.

Вода з родзинками, фото mgorod

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ідеальна вечеря від дієтолога: що є перед сном, щоб не нашкодити здоров'ю

Раніше ми писали про те, як не витратити всі гроші на день зарплати: поради відведуть вас від бідності

Як повідомляв Знай.ua, шпроти з'їли, а масло залишилося: чому його краще не виливати