Взимку організм більше виснажується, не отримуючи вітаміни та мінерали з свіжих овочів та фруктів.
Лікар-дієтолог радить урізноманітнювати своє харчування, додаючи доступні продукти. Раціон взимку має бути максимально різноманітним та корисним, попри те, що свіжих овочів та фруктів у цей період набагато менше, ніж улітку. Ольга Усенко розповідає, за допомогою яких продуктів можна збагатити організм вітамінами.
Зміцнювати імунітет у холодну пору можна за допомогою таких овочів, як морква, вона поповнить організм бета-каротином, антиоксидантами та вітамінами С, Е, В, морська капуста, як джерело йоду, заморожена стручкова квасоля, ка не втрачає своїх поживних речовин при замерзанні, відварений буряк, який також багатий на йод залізо та цинк.
Крім того, всі види капусти знадобляться, щоб урізноманітнити та збільшити зимовий раціон. Також в пригоді буде морожена кукурудза та заморожений горох.
Субсидія зникне автоматично: кому загрожує втрата допомоги
ТЦК не зацікавить: хто не підлягає мобілізації у серпні
Пенсійна амністія, а не індексація: хто отримає по 2 тисячі гривень додатково щомісяця
Навіть мобілізованих відпустять: Кабмін схвалив відстрочки для ще однієї категорії
А от звичних солінь та маринувань краще все ж таки уникати, адже в них міститься багато солі, оцту, та інших консервантів, які можуть погіршити самопочуття людям з проблемами нирок, підшлункової залози та гіпертонікам.
- Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
Нагадаємо, ми писали, що смачні тефтелі, як у бабусі в томатному соусі: простий і недорогий рецепт.
Як повідомляв "Знай.ua" як приготувати смачний картопляний пиріг за декілька хвилин: рецепт випрошуватимуть усі знайомі.
Також "Знай.ua" інформував, в дзеркало краще не дивитись: ознаки швидкого старіння, як бути не повинно.