У пориві пристрасті можна не помітити, як ви залишаєте характерні сліди на шкірі партнера. Засоси - це ті ж синці синього або фіолетового відтінку, від погляду на які можна водразу зрозуміти, чим ви займалися минулої ночі.

Засоси можна замаскувати, але цей спосіб не найнадійніший, а ось позбутися їх за допомогою лайфхаків набагато ефективніше. Завдяки їм сліди після бурхливої ​​ночі розсмоктуються швидше, ніж звичайні синці.

Засос, фото istockphoto

Холодна ложка

Потрібно прикласти металеву ложку до ділянки на шкірі, але перед цим потримати її в холодильник декілька хвилин. Робити так слід упродовж дня.

Алое вера

Відмінний загоюючий засіб, який допоможе зняти набряк та яскравий колір синця. Найкраще підійде свіжий лист алое, але можна використовувати і аптечний гель.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Бананова шкірка

Шкірка цього фрукта прискорює загоєння. Необхідно робити 20-хвилинний компрес декілька разів на день. Це дуже ефективний спосіб.

Бананова шкірка, скріншот з відео

Броколі та шпинат

Може здатися несподіваним, але це працює. У цих продуктах є вітамін К, що прискорює загоєння синців. Жодних копресів, все потрібно приймати всередину. З'їжте велику порцію шпинату чи броколі.

Зубна щітка

Обирайте з м'якою щетиною, щоб не подряпати шкіру. Зубна щітка допоможе висвітлити синець, якщо масажувати його протягом 5 хвилин.

зубна щітка, фото Pxhere

Нагадаємо, як відмити дзеркало до блиску, не купуючи дорогу хімію

Раніше ми писали про те, чому господині смажать на сковороді господарське мило

Як повідомляв Знай.ua, 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно нашкодити