Хліб всьому голова. Фраза, яка знайома більшості, якщо не кожному. Насправді не всі сорти хліба позитивно впливають на здоров'я організму, тому їх споживання слід обмежити, а краще відмовитись зовсім. Про це пише medicalanswers.

Медики стверджують, що відмова чи обмеження споживання борошна та хліба дасть оздоровчі ефекти, зокрема виникатиме зниження інсуліну, зниження глюкози, покращення фракції гарного холестерину.

Хліб. Фото: скрін youtube

Натомість експерти радять не повністю відмовлятися від хліба, а лише від продукції з білого пшеничного борошна. Немає ні клітковини, ні поживних речовин, тому відмова від такого хліба дуже позитивно позначиться на бактеріальній флорі кишечника. Білий пшеничний хліб небезпечний тим, що в ньому багато швидких вуглеводів, які сприяють зростанню рівня цукру в крові та жировідкладенню.

Хліб. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Найкраще зупинити свій вибір на хлібі, який принесе користь організму, наприклад, цільнозерновий буде не зайвим у раціоні, адже допоможе виробити в кишечнику хорошу мікрофлору.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, які продукти не можна їсти в стані сп'яніння: улюблені закуски стають небезпечними для здоров'я.

Також наш портал інформував, що потрібно їсти, щоб отримувати гормони щастя: список нехитрих продуктів, щоб життя стало на радість.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не лише алкоголь: які напої погано впливають на роботу печінки – варто відмовитись, щоб не ризикувати.