Правильне, якісне прання залежить не тільки від правильного налаштування, ступеня забруднення та використання високоякісного прального порошку, але, як виявилося, і від багатьох інших нюансів.

Багато хто хоча б один раз за все життя стикався з тим, наскільки прискорюється зношування речей, якщо прати їх дуже часто. Особливо якщо це стосується чогось кольорового.

Прання одягу, скріншот з відео

Згодом кольоровий одяг стає тьмяним, сірим і непрезентабельним. Але, на щастя, є один лайфхак, який допоможе припинити цей процес і навіть повернути білизні колишній вигляд.

Для досягнення цієї мети необхідно використовувати лише один засіб на додаток до прального порошку – кухонну сіль. Лише одну столову ложку... додаєте в прання і отримуєте покращений процес прання.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Пральна машина, скріншот: Youtube

Секрет неймовірно простий - справа в тому, що пральний порошок при змішуванні з сіллю краще вимиватиметься з тканини, а це допоможе зберегти яскравість кольору навіть при частому пранні.

Цікаво, що цей лайфхак допомагає не тільки зберегти яскравість кольору, а й повернути колір тим, що давно зблідли. Іноді повернути білизні колишній вигляд можна навіть без прання – досить просто потримати речі у теплій солоній воді протягом півгодини.

Нагадаємо, як повернути білим кросівкам ідеальний вигляд: знадобиться лише один "секретний" інгредієнт

Як повідомляв "Знай.ua", смартфон впав у воду: як діяти, щоб врятувати гаджет і чого робити категорично не можна

Знай.uа писав, що в жодному разі не можна зливати в каналізацію: супу там не місце