Навесні у магазинах та на ринках традиційно з'являється перша зелень. Це справжній скарб вітамінів та мікроелементів. Загалом від неї лише одна користь. А щоб зелень була ще смачною, її потрібно правильно поєднувати.
Із зеленню можна приготувати смачні вітамінні салати і складніші страви, тим більше навесні її можна знайти на кожному кроці та у свіжому вигляді.
Рукола
Її вважають панацеєю від багатьох захворювань, а має рукола пряно-гострий з легкою кислинкою смак. Вона відмінно поєднується не лише з овочами, а й фруктами. Спробуйте приготувати салат з руколою та апельсином, а заправку з меду.
Щавель та шпинат
Це чудова начинка для пирогів, а зі свіжого щавлю виходить найсмачніший зелений борщ. Крім овочів, ця зелень відмінно поєднується з м'ясом, яйцями, горіхами, грибами, сиром та сиром.
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
Цибуля та часник
Ось справжня вітамінна "бомба", яка так потрібна кожному після зимового періоду. Цибулю та часник додавайте в будь-які салати, вони лише прикрасять їх смак.
Селера
Селера часто входить у різні дієти, оскільки виводить застій рідини з організму. Цей овоч можна варити, смажити, запікати, тушкувати, додавати до інших інгредієнтів і навіть їсти як самостійну страву.
Базилік
Залежно від кольору базилік має різні аромати, але всі вони однозначно додадуть смакових фарб у салати, а також страви з риби та м'яса. Поєднуйте з квасолею, капустою, бобами та баклажанами.
Нагадаємо, чи варто відразу викидати яйце з кров'ю, боячись за здоров'я: відповідь здивує
Раніше ми писали про те, навіщо господині ставлять соду в духовку: корисний лайфхак, який легко вирішить побутове питання