Ми звикли, що у формах можна заморожувати лише лід, але їх застосування набагато ширше. Існує дуже багато варіантів, які виявляться дуже корисними у кулінарії.
Маленькі заморозки особливо сподобаються тим, у кого зазвичай не вистачає часу або хто хоче заощадити цей цінний ресурс. У формах також можна зробити косметичний лід для догляду за шкірою, але ці варіанти стосуються саме кулінарії та їжі в цілому.
Кава
У літню спеку люди часто віддають перевагу холодній каві, адже вона освіжає. Але цей напій можна приготувати заздалегідь, щоб ласувати їм у будь-який час. Зваріть улюблену каву, додайте вершки чи молоко, потім розлийте формами і відправте в морозилку.
Олія та трави
Зелень можна не лише засушити, та й заморозити. Наріжте те, що ви любите, змішайте з оливковою олією та залийте у форми. Зберігатися така заготівля може дуже довго, а користі - маса.
"Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Соус
Дуже зручний спосіб, який заощаджує час і зберігає приготований соус надовго. У будь-який час можна дістати кубик з морозилки і додати до салату, м'яса і так далі.
Вино
Вино часто використовується приготування різних блюд. Це зручно, адже тоді не потрібно відкривати нову пляшку, оскільки такої кількості може бути багато. До вина можна додати ще шматочки цитрусів або ягід, використовувати для прохолодних напоїв і коктейлів.
Нагадаємо, як ефективно видалити жирну пляму з одягу: всього за 5 хвилин і без прання
Раніше ми писали про те, що в кухні завжди пануватиме приємний запах: проста, але дуже ефективна хитрість, яку оцінить кожна господиня