Відома українська співачка MamaRika написала зворушливий лист від імені свого маленького Давидового сина.

Цими зворушливими рядками українська артистка поділилася минулого квітня зі своїми шанувальниками на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram.

MamaRika, скриншот: Instagram

"Сьогодні мені рівно 8 місяців. Я дуже сумую за своїм татом. Ми з ним бачимося тільки по скайпу, і я не дуже розумію чому так, бо ще зовсім маленький. Коли підросту мама розповість мені про всіх наших страшних пригодах під час війни, і що нам довелося пережити разом. Вона в мене дуже сильна, але останнім часом часто плаче, тому я намагаюся піднімати їй настрій своїм гучним сміхом, спробами говорити якісь кумедні слова, своїми міцними обіймами", - написала артситка від імені сина.

MamaRika, кадр із кліпу на пісню "Люди"

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

MamaRika також додала, що її синочок дуже сумує за своїм найкращим другом собакою Роккі, який завжди грав з ним і крадькома облизував йому щоки. До того ж у листі рік тому вона додала, що її синочку зараз потрібно не так багато, аби були поряд щасливі мама та тато.

"Якби я міг говорити, я б сказав, що мені багато не треба: я хочу усміхнених і щасливих маму і тата поруч, хочу щоб ми всі разом повернулися до нас додому і жили так, як раніше. Хочу більше ніколи не чути вибухів, і щоб усі дітки були у безпеці, мирі та коханні. Ваш Давид. Маленький українець. Дитя війни", - зазначила MamaRika.

Фото: instagram\\ mamarika_official

Нагадаємо, що MamaRika проголосила себе бандерівкою та "викликала на бій" Кадирова: "DON він і в Африці DON".

Раніше ми повідомляли, що MamaRika показала будинок і похвалилася багатством: "Свині є, корови, генератор".