До харчування і процесу поїдання їжі потрібно підходити дуже усвідомлено, з відповідальністю. Про це завжди повторюють усі лікарі і це те, чого привчають дітей з маленького віку. Зокрема, фахівці з Японії впевнені, що не можна поспішати у вживанні їжі, оскільки це небезпечно для здоров'я.

Японські вчені стверджують, що швидке поглинання має наслідки. Через це у крові різко підвищується рівень цукру, що загрожує розвитком діабету.

Шкідлива їжа, фото bariatriarf

Результати дослідження показали, що люди, які мають звичку швидко вживати їжу, вдвічі частіше страждають через непереносимість глюкози. Цей факт говорить про переддіабетичний стан. Вчені переконані, що при швидкому перекусі в крові однозначно зашкалює цукор, що є великою загрозою здоров'ю.

Цукор в крові. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Коли у людей спостерігається порушення переносимості глюкози, рівень цукру в крові тримається вище за норму. Багато хто навіть не звертає на це уваги, але якщо не проводити заходи щодо профілактики, приблизно через 10 років діабет забезпечений. При недостатньому виробленні інсуліну для перетворення глюкози в крові на клітинну енергію розвивається діабет 2-го типу.

До того ж ті люди, які їдять дуже швидко, просто не дозволяють своєму організму відчути стан насичення. В результаті вони частіше стикаються з переїданням.

Нагадаємо, як з легкістю і ефективно заточити ножі: 3 способи з використанням підручних засобів

Як повідомляв Знай.ua, зростаючий прийом для економії часу: навіщо господині замочують макарони перед варінням