Господині бажають, щоб у їхньому будинку завжди панував спокій та добробут. Однак, самі того не усвідомлюючи, вони "виганяють" все це зі свого житла під час прибирання. Згідно з народними прикметами, підмітати віником можна виключно у певні дні.

Прикмети часто пов'язують із прибиранням. Це стосується елементарних процесів. Зокрема, викидати сміття за поріг ні в якому разі не можна, адже це загрожує втратою прибутку та удачі. Не дарма старші люди кажуть: "не мети на себе, бо грошей не буде".

Господиня в будинку, фото zbk

Якщо підмітати в будинку в ці дні тижня, у вашому будинку завжди будуть гроші та успіх:

  • вівторок
  • середа
  • четвер
  • субота

А ось неділя точно не підходить для прибирання. Якщо вірити прикметам, це може притягнути неприємності та біди до будинку. Ще господиням не радять підмітати після заходу сонця чи вночі, щоб нічого поганого не трапилося.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Сміття потрібно підмітати віником від центру кімнат до виходу. Таким чином ви викидаєте все погане, що накопичилося і звільняєте місце для хорошого. Виберіть хороший віник, це також важливо. Інструментом, з якого стирчать лозини, не можна працювати. Це відлякує від господинь будинку грошову енергію.

Віник, фото: ukr.media

Раніше ми писали про те, що медики виявили несподівані оздоровчі властивості вершкового масла: особливо корисно для чоловіків

Як повідомляв Знай.ua, знадобиться всього лише сірникової коробки: найпростіший спосіб почистити праску навіть від самого застарілого нагару

Також портал Знай.ua писав, як знизити високий тиск у домашніх умовах і без ліків: лише одна проста вправа