Багато хто знає, що смажена цибулька - ідеальне доповнення до різноманітних страв, маючи дуже м'який і тонкий смак, який, здається, може зіграти абсолютно скрізь.
Але у кулінарів часто виникає проблема, коли цибуля легко згорає і чорніє на сковороді, через що замість апетитного прозорого обсмаженого цибульки ми отримуємо не дуже смачне "щось".
Тому варто розібратися в кількох секретних "прийомах", які дозволять виправити цю ситуацію. Наприклад, якщо помічаєте, що цибуля підгоряє на сковороді або стає занадто темною, а зменшення вогню не допомагає, вам потрібна крига.
Зберігайте у морозильнику спеціальну форму з льодом для подібних випадків. Додайте один кубик льоду на сковороду, і він допоможе знизити температуру поверхні, а цибуля перестане згоряти і чорніти. Чому ви зможете приготувати страву без погіршення смаку.
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Суть полягає в тому, що сковорода миттєво нагрівається на вогні і зниження полум'я не дає їй швидко охолонути. А крижаний кубик сприятиме зниженню температури. Головне не додавайте кубик льоду на сковороду, коли він перебуває на вогні.
Зніміть її з плити, перш ніж скористатися лайфхаком. І коли сковорода охолоне, її можна повернути на плиту. І дуже важливе зауваження для власників антипригарного покриття – цей метод може зашкодити сковороді.
Нагадаємо, чим краще заїдати алкоголь, щоб на ранок бути "огірочком": дотримуються правил не всі
Як повідомляв "Знай.uа", щоб урожай здивував не лише вас, а й сусідів: лайфгак під час посадки картоплі
Знай.ua писав, однієї вишні не вистачить: найкращий вид дров для шашлику та актуальні ціни на м'ясо в Україні