На прибирання кухні у господинь зазвичай витрачається багато часу. Кухонні шафки це ті поверхні на кухні до яких майже неможливо не торкатися хоча б кілька разів на день.

Залежно від кольору та покриття шаф, можна навіть не помічати увесь бруд та пил який збирається на них. Якщо забруднення не відмивати одразу, то в результаті застарілі жирові плями буде все складніше і складніше видаляти.
Не всі миючі засоби можуть ефективно видалити жир, тому пропонуємо вам натуральний спосіб ефективного відмивання жиру на кухонних шафках, яким користувалися ще наші бабусі.

Прибирання в будинку, фото з вільних джерел

Цей засіб у багато разів зменшить час який ви раніше витрачали на прибирання.

Для приготування цього розчину знадобляться звичайне господарське мило та сода. Мило натираємо на тертці та розводимо з водою так, щоб вийшов густий розчин. Потім змоченою у ньому губкою протираємо забруднені поверхні, які зверху посипаємо содою. Через 5-10 хвилин суміш можна змити, а шафу протерти насухо.

Популярні новини зараз

Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум

Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок

Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна

Пенсіонеру дається 10 днів: держава забере всі виплати

Показати ще

прибирання, фото Pxhere

Зазначимо, що сильні забруднення можна потерти содою, не побоюючись, що залишаться подряпини. Мило пом’якшить абразивний ефект засобу, а від жиру не залишиться сліду.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, натирати більше не буде: хитрі лайфхаки для розтягування тісного взуття навіть з дому виходити не доведеться.

Також наш портал інформував, два інгредієнти та пару хвилин часу: як зробити супербюджетний, але ефективний ароматизатор для санвузла.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не треба драїти до потемніння в очах: ​​як відмити чайник із нержавіючої сталі без особливих зусиль, простий лайфхак.