Унітаз, що засмітився - проблема, яку не завжди просто вирішити, особливо якщо вдома не виявилося вантузу. Однак є прості народні методи, які допоможуть впоратися із засміченням і без будь-яких "інструментів". Про це пише інформаційний портал santeplus.

Коли вдома засмітився унітаз, не варто поспішати викликати сантехніка чи шукати вантуз. У деяких випадках вирішити проблему допоможе один із трьох нехитрих лайфхаків.

Унітаз, скріншот: Youtube

Спосіб №1

Прочистити унітаз може допомога засіб для миття посуду. Півсклянки засобу потрібно налити в унітаз, а потім залити гарячою водою (4 склянки). Після цього потрібно почекати близько 20 хвилин, прочистити щіткою для унітаза та спустити воду.

Спосіб №2

Можна використовувати кока-колу. Вміст пляшки слід вилити в унітаз та дати постояти ніч. Вранці слід очистити внутрішні стінки щіткою для унітаза та змити воду.

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Для ФОП вступили у дію нові правила

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Унітаз, скріншот: Youtube

Спосіб №3

В унітаз насипати чашку харчової соди, потім повільно влити склянку оцту і дочекатися реакції. В результаті повинна вийти піна, яка розчинить засмічення та очистить зливну трубу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, не фантастика, а реальність: три секретні лайфхаки, які допоможуть зберегти чистоту в будинку і рідше прибирати.

Також наш портал інформував, немає сенсу витрачатися на хімію: як приготувати домашній засіб для миття вікон – здивує результатом.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, речі будуть м'якими та ароматними: як зробити кондиціонер для білизни в домашніх умовах, всього три інгредієнти.