Калорійні продукти не варто їсти у великій кількості, а тим паче на початку дня.
Дієтологи назвали п'ять продуктів, через які можна швидко набрати вагу, пише Eat This, Not That.
Кавові напої
Кава, в якій є вершки та штучні підсолоджувачі, додає калорій. Тому регулярно такі напої вживати не варто. Відомо, що кава з подібними добавками пов'язана зі збільшенням ваги та накопиченням жиру на животі.
Вівсяна каша
При додаванні родзинок або банана, а також цукру, ви легко можете отримати понад 500 калорій з простих вуглеводів. До того ж ці вуглеводи дуже швидко засвояться і ви незабаром знову відчуєте голод. Крім того, вони викликають сплеск рівня інсуліну, який зупиняє спалювання жиру та сприяє збільшенню кількості жиру в ділянці живота.
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Яєчня-бовтанка
Проблема із вживанням яєць виникає тоді, коли їх змішують із олією. І це додає сотні зайвих калорій у страву. Краще під час смаження розподіляйте олію по сковороді за допомогою пульверизатора.
Булочки
Круасани, кекси, булочки — це лише кілька видів випічки на сніданок, які можуть спричинити небажаний жир на животі. Це пов'язано з тим, що такі продукти пройшли сильну обробку і містять рафіновані вуглеводи, що сприяють збільшенню ваги. Крім цього, у випічці багато доданого цукру, і вона калорійна.
Пластівці для сніданку
У них у великих кількостях містяться рафіновані вуглеводи та доданий цукор. І це безперечно може призвести до збільшення обхвату талії.
Нагадаємо, ми писали, що де категорично не можна використовувати золу на городі? Як правильно сипати її, щоб не нашкодити.
Як повідомляв "Знай.ua" не впізнаєте свій організм: що буде, якщо з'їдати по огірку щодня.
Також "Знай.ua" інформував, забудьте про ГМО та не турбуйтеся про дітей: генетик розповіла, чому не варто бояться цих організмів.