Багато дівчат, дивлячись на себе в дзеркало, відчувають незадоволення своєю зовнішністю. Хтось наважується на зміни, щоб нарешті посміхнутися своєму відображенню.

Але часто буває так, що втручання у зовнішність не тільки не приносять очікуваного задоволення, а й змушують дівчат страждати.

28-річна тренер зі здорового способу життя Сафія Беррада з Майамі, штат Флорида, у серпні 2017 року встановила грудні імплантати обсягом 650 мл.

Як тренер зі здорового способу життя, вона каже, що була у чудовій формі, але відчувала, що їй потрібні великі груди, щоб "доповнити образ".

Перші кілька місяців вона любила свої нові груди і насолоджувалася тією впевненістю, яку вона принесла з собою.

Популярні новини зараз

Хлопчик, який втратив матір на війні, звернувся до Лубінця з проханням "розібратися" з бабусею-злодійкою: забрала всі гроші дитини

Ухилянтам готують нові штрафи – випишуть без попередження

Небезпечні дати, містична мета путіна, і що буде на фронті: огляд пророцтв відомих провидців на зиму 2024

Нова допомога для переселенців: майже 11 тисяч гривень кожному

Показати ще

Деяким із її друзів та передплатників у соціальних мережах теж сподобався цей образ. Однак через кілька місяців після операції вона почала усвідомлювати, що почувається погано.

Сафія Беррада, фото: @safiaberrada/mediadrumworld.com)

"Спочатку мені подобалися мої грудні імплантати, але потім я зненавиділа їх зовнішній вигляд. Вони були дуже великими і не відповідали моєму характеру і стилю життя. Вони виглядали фальшивими, і до імплантів я почувала себе впевненіше. Приблизно через три-шість місяців після встановлення імплантатів я почала помічати, що погано почуваюся. У мене була задишка" , - сказала Сафія.

Інші симптоми, які у неї були, включали занепокоєння, крайню втому, туман у голові, труднощі з концентрацією уваги, запаморочення, лихоманку, озноб, м'язову слабкість, непереносимість температури та чутливість до світла.

Поки вона щосили намагалася зрозуміти, звідки беруться ці почуття, вона також робила спроби жити своїм найкращим життям.

Однак згодом вона помітила більше симптомів, включаючи збільшення ваги, запаморочення, пропасницю, озноб, м'язову слабкість і навіть випадання волосся.

Сафія Беррада, фото: @safiaberrada/mediadrumworld.com)

Тільки на початку 2021 року, коли одна з її подруг видалила свої імплантати, пославшись на ті ж симптоми, що й у Сафії, Сафія почала думати, що це можуть бути її грудні імплантати.

У міру того, як її дослідження просувалося вперед, вона була вражена, побачивши, що є багато інших жінок, які мають такі самі або дуже схожі симптоми.

Як тільки вона зрозуміла, що її імплантати були причиною її симптомів, вона зателефонувала своєму лікарю і знайшла доктора Девіда Ренкіна, який спеціалізувався на хірургії експлантатів.

25 січня 2021 року їй видалили грудні імплантати, і тепер вона відчуває, що повернула своє життя.

Її симптоми відступили, і тепер вона каже, що якби провела більше досліджень до ухвалення рішення, то ніколи не поставила б грудні імплантати.

Нагадаємо, що хлопцю заборонили літати літаком просто через ім'я: у що він вляпався.

Раніше ми повідомляли, що дівчина забрала життя людини, щоб зрозуміти, як це: їй завадив таксист.