4 серпня відзначається одна з найважливіших дат церковного календаря – День Святої Марії Магдалини.

За традицією цього дня категорично заборонено працювати, особливо жінкам. У це свято важливо приділити увагу собі та своєму внутрішньому світу. Жінкам варто зайнятися доглядовими процедурами, побалувати себе.

Карло Крівеллі, Марія Магдалина

Цього дня також прийнято молитися святій Марії Магдалині, яка допоможе у всіх справах і спрямує душу на істинний шлях, позбавивши спокус.

Молитва Марії Магдалині, яку треба читати всім жінкам цього дня:

"Рівноапостольна, свята дружина-мироносиця Марія Магдалина, ти теплотою своєї любові до Христа попрала всі злі підступи, здобула безцінний дар - любов Спасителя і досягла Царства Небесного. Заради цього перед тобою схиляюся і з скорботним серцем і зворушеною душею кричу до тебе, я (ім'я).

Популярні новини зараз

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Показати ще

Преподобна учениця Христа Марія! Упроси Христа, котрий покохав тебе і палко коханого тобою, благословити мене силою залишити гріхи мої, зміцнити благодаттю сміливо і бадьоро йти шляхом святих заповідей. Богові Отцю, Сину і Святому Духу на віки вічні. Амінь".

Нагадаємо про дві важливі молитви до Святого Духа, які допоможуть жити: "Освяти мене і веди мене, зміцнюй, радуй і вчи".

Раніше ми повідомляли про молитву до Господа на очищення від гріхів, проститься все, якщо читати щиро: "Всевишній, почуй мене".

Також стало відомо про молитву Пресвятої Богородиці про щастя в сім'ї: "Ми прославлятимемо і дякуватимемо Богу...".