Їжа, безперечно, впливає на наше життя — і, можна сказати, найпрямішим способом.

Ще Гіппократ у Стародавній Греції заявляв: "Ми те, що ми їмо". Тому наше здоров'я безпосередньо залежить від цього природного процесу. Якщо ми вживатимемо лише шкідливу їжу, від нас нічого не залишиться. Через це шанси дожити до пенсії зменшуються з кожним днем. Однак при цьому можна згадати про фрукти, овочі та складання раціону, щоб збільшити роки життя.

Кетодієта. Фото: Youtube

Лікар-дієтолог підказала, про які продукти краще забути на сніданок, щоб почуватися прекрасно щоранку. Яєчня зі смаженим беконом - це поганий варіант, холестеринова бомба, яка сприяє підвищенню ризику розвитку раку.

Забудьте про каву. Щоб не завдати шкоди організму, вживайте склянку теплої води без газу до їжі. Таким чином, ви активуєте метаболізм. А ось кава підвищує кислотність у шлунку, провокує печію та допомагає розвитку цукрового діабету та захворювань ШКТ.

Популярні новини зараз

Курс долара кине у розпач: вже затвердили

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Показати ще

Свіжий сік хоч і можна назвати корисним, але в ньому цукру більше, ніж у звичайних фруктах. Якщо ви вживете його на ранок, то десь на 50% підвищите ризик розвитку гастриту, виразки та цукрового діабету. Його можна вжити після обіду, але якщо розбавити водою.

Кетодієта. Фото: Youtube

А ще не забувайте, що не варто взагалі виключати сніданок із раціону. Це рішення періодично приймають люди із зайвою вагою, не здогадуючись, що організм у такому разі "стресує" і тіло накопичує енергію та зайві кілограми вдвічі швидше. Тобто, товстішаєте ви так дуже швидко.

Нагадаємо, реальна загроза здоров'ю: з якого посуду не можна пити каву та чай - перетворює напій на отруту

Як повідомляв "Знай.ua", щоб було смачно і нічого не зіпсувалося: де краще зберігати домашню консервацію

Знай.uа писав, ніколи не їжте кукурудзу ввечері: у чому небезпека улюблених літніх ласощів і кому її точно не можна вживати